Liten & Luden



Lampa






Serviceminded

Vill faktiskt berömma Apoteket Kronan på Kupolen! Jag var dit och bad om lite råd angående min torra och känsliga hy, vilka krämer som skulle kunna hjälpa. (Mitt ansikte fjällar ju under vintern, och sen får jag lite härliga eksem runt öronen...)

Det var verkligen en jättetrevlig kvinna som hjälpte mig! Hon gav mig flera olika prover att ta hem och tyckte att jag skulle prova dem ett tag, innan jag bestämde mig. Det var verkligen jättebra gjort istället för att försöka pracka på en första bästa (svindyra) kräm..! 

Sånt gör att man går tillbaka dit när man ska handla! :)





19 dagar

Dagarna går fort, snart är det dags för Nickelback i GBG!!!
 
 
 
 
Min absoluta favorit med dem, så otroligt fin låttext.
 

Nickelback - Far Away by Nickelback-Official
 
 

Söndag kväll

Det har varit en rätt skön helg med både Länsdans och allt för mycket godisätande. Jag har inte gymmat på över en månad för min förkylning/snor&host har tagit om! Fan.... Ändå fast jag har varit noga med astmamedicinen, för jag brukar bli väldigt dålig under hösten om jag slarvar.

Imorgon har jag fått läkartid till 8.oo. Usch vad jag börjar bli nervös. Gyn är ALDRIG kul. Men jag vill ju veta om det är nåt fel, att blöda i över tre veckor är inte normalt, och inte att ha så ont heller. Jag var på väg att åka in en gång, men det gav faktiskt med sig, tack och lov.

Jag dricker för lite vatten, så denna veckas uppgift är att dricka minst 1 1/2 liter vatten varje dag..!

Det här med att vara positiv/prata positivt har funkat bra, jag känner kanske inte så stor skillnad, om jag nu skulle göra det, men det känns iaf bra! Fast när jag tänker efter har jag nog inte pratat så mycket med någon alls på ett tag....

Jag var hem till Louise i Fredags, åh herregud vilken mage!!
Hon var så himla vacker, det lyste om henne på nåt vis, och hon verkade så harmonisk. Men man kan inte utelämna att vi var precis lika cp som vi brukar vara. Vi pratade som om vi setts dagen innan, det kändes inte som att jag faktiskt inte träffat henne sen i våras!

Vänta, nu känns det som att mina meningar blir alldeles för långa och invecklade.

Ja, jag lär erkänna att det sög lite i magen när man såg hennes bula.
Det är så många runt omkring en som skaffar barn nu. Nära vänner t ex. Jag vill också.... lite. Men jag vill ju göra allt annat också, samtidigt.
Sen är jag orolig för hur det blir med mina mediciner om man skulle gå och bli gravid nu... Nu när jag börjar känna mig någorlunda "stabil", ska man verkligen ta bort medicienerna då? Jag vet redan att min "viktigaste" (Voxran), inte ska tas under graviditet.
Jag vill liksom inte ha en unge med tre ögon och som kanske ser ut som en mr potatohead.
 
 
 
 
 
 

Veckans Bild!

Fick nyss veckans bild av syrran (Zandi). Kvällens räddning: syltmunk och rödvin!
Hahaha!!




I skolbänken kan man säga.

Dag 2 på Dokumentations-utbildningen. Vi har precis kommit tillbaka ifrån Hushagsgymnasiet där vi ätit lunch. Fick sjuuuuukt god efterrätt, en kladdkaka med chokladmousse och hallonsås. Jösses vad man känner sig bortskämd! Fast vi är nog värda det med tanke på hur mycket vi får hålla på och skriva här... Igår var det jobbigare, då hade jag jobbat natt och åkte sen direkt till kursen som är 8.oo - 16.oo. Då var man slut efteråt! 
Efter det var vi till syster och grattade Jimmie som blir (blev) 37 år! :)

Jag har gett mig själv en liten utmaning: jag ska prata mer om positiva saker med andra i en vecka framöver och se om jag blir att må annorlunda. Alltså det händer ju saker som inte är så positiva såklart, men överlag vara mer positiv, ge mer feedback och säga vad jag tycker. Speciellt om jag tycker nåt bra om någon! 
Jag har känt mig som en riktig bitterf*tta ett bra tag. PMS 24-7 typ. Men nu har jag ju läkartid på måndag, så då kan jag försöka släppa det tills dess! :)




.: En tillfällig favorit :.

 


Blinded in the night by fatal flashes of light
just missing the cars, with pupils like pinheads.
I've waited a hundred years for you on black and white roads
you came whistling past

Blinded in the night by fatal flashes of light
kicking around tin cans, as clueless as a ship
if I've blown my mind, I love you and even worse
you came whistling past

Blinded in the night by fatal flashes of light.
will you love life or just watch it go by?
Our nights smoked, almost nothing's left
but your cinders in the morning

On this train filled with life's headaches
At the next station, young european
lay your hand out, sink it to the bottoms of my heart

Blinded in the night by fatal flashes of light.
one final lap, with the hand stretched out.
I've waited a hundred years for you on black and white roads
you came whistling past


Fredag kväll

Hallå! Kom hem för en liten stund sedan och har precis parkerat mig i soffan! Har även slängt i en maskin och slevat i mig lite av morfar Kjells äppelkräm. (( Den var jättegod, morfar! Tack! ))
Katten ligger på andra sidan soffan och smyger på mig. Han syns inte alls, inte ett dugg. Han känner sig nog som en riktig tiger som ligger och lurar på en gammal elefant...
 
Det har varit en tuff vecka! 4 kvällsturer och så avslutar vi med en natt imorgon. Det är lite skönare att jobba fler nätter, då får man lite mer lediga dagar. Men så var som sagt inte fallet denna vecka.
 
Jag fick mig en promenad hem från bussen, det är kanske 2 - 2,5 km till Domnarvet härifrån? Det är ju otroligt bra att det börjat gå bussar iaf en gång i timmen här uppe på berget, men det är lite synd att sista bussen går 19.3O. Jag slutar ju som tidigast 2O, så då får jag ta 6O2an och gå från Domnarvsrondellen istället. 
Men jag får ju trots allt en promenad! Då känner jag mig lagomt frusen och uppfriskad tills jag kommer hem.
 
Förkylningen är klart bättre nu! Är jäkligt sugen på att åka till gymmet så jag ska packa väskan så den är redo när det faller mig in att åka och tiden är lite bättre än tjugo i tio på kvällen....
 
Jag saknar verkligen sommaren, det var absolut bästa årstiden att springa på! Men det dröjer ett tag till nu. *suck*
 
Alltså, katten ser så sjukt jävla nöjd ut när han skitit. Han ser ut som om han vunnit nobelpriset eller kanske rökt kattmynta. Det finns bara en jag vet annars som kan se sådär nöjd ut (när han skitit), men jag vet inte om han läser min blogg längre. Jag skulle inte gissa på det i alla fall. :P Läser han det här så vet han vem han är!!
Haha ^^
 
Nu pep tvättmaskinen, dags att göra dagens sista ansträngning...
God kväll, peeps!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.: Todd Tabac :.



Måste bara visa upp nordisen 
Todd Tabac som springer på Romme här i dagarna. Kanonfin kille! 




Åh, just ja!

Fick nu för en stund sedan en påminnelse om att jag har gallvägarna kvar, så nu blir det värktablett och sängen istället för film... *suck*

Alfons sitter och chillar på tvättkorgen, snyggt ...










Och btw, borde det inte vara dags för en reunion av Backstreet Boys snart?

Och btw 2, kan man också Powerwalka bort mensen tro? Nu har jag läckt i 2 veckor, jag borde kanske tekniskt sett vara död nu??

Jag tänker kalla det för formsvacka.

Nu med förkylningen så försvann den mesta motivationen kan jag erkänna. När den inte ville ge med sig efter en vecka så gav jag upp kan man säga. Nu går det skittrögt att komma igång igen, + att alla med sin träning, sina extrema nyttigheter, träning, träning och dieter runt omkring mig gör mig galen. Eller ja inte galen, kanske mera less och nerslagen, nipprig, nervös, ångestfull, känner avsky, avundsjuk, besatt, rädd, förvirrad och oduglig.
Jag kan inte gå in på Instagram eller Facebook utan att bli påverkad av det, och då får jag till och med svårt att koncentrera mig på mitt jobb.
Det kryper liksom in under skinnet på en, sätter igång tankar och känslor som inte är så bra. Inte bra alls faktiskt.
Man kan jämföra det med att vara nykter alkoholist på en vinprovning.
 
Ena veckan kanske man springer 3ggr och skippar "helggodiset/myset", veckan därpå springer man fyra ggr + att man äter även lite mindre mat. En månad senare står man en kväll hukad över toastolen för att man "bara" sprungit 5km och sedan ätit en skiva vitt bröd.
 
För så har det varit för mig en gång i tiden, och det får aldrig bli så igen.
 
Ja, det där med lagom är en jäkla svår grej, och nu när jag ska börja om - eller rättare sagt; fortsätta - med träningen och bra mat osv så vet jag inte riktigt hur jag ska börja. För det ska vara bra och just lagom.
 
Men det fixar jag!!
 
 
 
 
 
Jag har fått klipptid imorgon hos Johanna, inte en dag för tidigt.
Sen har jag också fått tid hos Ryggakuten på Måndag.
Man lär ju liksom sisådär ta hand om sig själv jussum, även om man inte är perfekt så ska man väl få må bra.
 
Alltså jag är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig nu, lätt. Jag har bara haft kvällsturer den här veckan och då är det ju fram och tillbaks varje dag som gäller. Nu när cykelvägen vid Bullerforsen är avstängd så cyklar jag via Domnarvsbron, så då blir det ca 18km om dagen (!) och jag lovar, det KÄNNS att man är förkyld för fyfan va flåsig man blir även om backarna inte är speciellt branta..! Samtidigt tycker jag det är otroligt skönt att få den där cykelturen, speciellt nu när det är så vackert ute och sån klar och frisk luft.
 
 
Nej, nu är det dags för en kopp te och kika in i matteboken!
 
 
 
 

.: Firebeatz :.

 
 
 
 
 
 
Från kvällen 14e September då Firebeatz var på Etage!
Trevliga och roliga killar! :)
Det är jag som tagit bilderna.
 
 

Måndag förmiddag

Hej! Här sitter jag och väntar på att få tummen ur och cykla till jobbet. Det känns verkligen att det är Måndag, 
man fattar inte riktigt att man ska iväg och jobba.
Jag känner mig piggare så jag tror förkylningen håller på att ge med sig! :)  Det blir väl en liten prövning att cykla de 9km till jobbet. 9km låter så långt? Ändå har jag mätt två gånger, men det här är ju vägen via Domnarvsbron, så det blir väl lite extra... 
 
Jag önskar er alla en fortsatt trevlig dag! :)
 
 
 
 

Äppelpaj & Te

Orkar ingenting idag känner jag...
Det är jobbigt när energin är som bortblåst, ingen promenad ens. Hoppas den här jäkla förkylningen tänker ge sig snart....

Tacogratäng!



 
 
Recept här!



Efter Plugget

Åh! Jag överlevde matteprovet..! Nu återstår bara att få resultatet. Guu alltså det kändes faktiskt inte så konstigt att kliva in i en lektionssal igen, trots att det är 5 år sedan sist!! 5 ÅR?! Helt sjukt egentligen hur fort tiden har gått.
Ändå kändes det så naturligt att gå och sätta sig vid en bänk och göra prov.
Det kanske är ett tecken på att skolan kanske är nåt för mig ändå? Vem vet.
 
Ikväll var Zandi här en sväng. Vi käkade Wokade räkor med nudlar. Otroligt gott!! Jag skalade varenda räka själv! Det ska inte vara burkräkor, de är inte alls lika goda som "färska" med skal tycker jag.
 
Usch klockan är alldeles för mycket, dags för säng!
 
 

Pink Apple

Alltså... Kom hem, duschade, plockade ur matteböckerna och laptopfordralet. Halva är helt rosa. Neonrosa. Det ska egentligen vara vitt.
Panik.
Inget var trasigt, det var inte blött, men väskans botten var blöt. Det mesta annat i väskan var också rosa. Jag har rivit ur ALLT, men hittar inte källan till färgen. Helt sjukt, den bara är där! Jag har en teori om att min turk-Adidas-väska kan vara färgad med nåt som avger färgen när det blir fuktigt.
Hur som helst så är väskjäveln där den ska vara nu, nämligen i soporna....

...och jag har från och med nu en rosa/silvermelerad Macbook.

Ummet Ozcan - Here & Now

 
 
GRYMT ljus!

Ner vi älva

 
.: Måndag, 7e Oktober :.
 

Höstmorgon och Matteprov

Fick tid för matteprov redan imorgon! Så nu ska jag hem och plugga resten av dagen.
Natten var sådär, har sovit kanske 4 timmar. Men det kunde varit värre.
Idag är det verkligen Oktoberväder; grå himmel, kallt och blött. Men det är otroligt fint med alla löv i varma färger som fortfarande hänger sig kvar! Speciellt nere vid älven är det verkligen gööörfint! Kontrasterna är otroligt vackra!
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, plocka ihop mitt pick och pack och snart bege mig hemåt.
 
Pysselstina i farten:  Jag gjorde en ros av löven från en lönn, de blir jättefina när de torkat! 
 
 
 
 

Integram.

Jag känner att jag behöver en liten paus. En paus ifrån grejer som Instagram och Facebook. Det är helt sjukt egentligen hur lättpåverkad man är. Jag är trött på att se hur jävla lyckligt och enkelt det är för alla andra.
Ja, jag är nog bitter och avis, men om det är så här jag blir av det så tänker jag också skita i det ett tag. Fokusera på mitt eget liv istället för att vara besatt av andras. Jag har liksom inga hurtiga,överlyckliga, asballa bilder att lägga upp.
Jag kanske bloggar lite mer istället?

Nu ska jag fortsätta jobba natt. Hela lägenheten doftar nybakade kolakakor, inte helt fel. :)


Lets bleed to death?

Alltså... Morfin 3e dagen i rad.
Fuck mensvärk.

Cut the bullshit

Jag borde verkligen klippa mig, snart har jag inte gjort det på ETT HELT ÅR! 
Gaaaaah men jag vill inte ens tänka på hur mycket som måste av.... *grin grin*

Shake it out

Att Powerwalka igång mensen = win! 

Glad tjej :D

Sopan.

Ja, nog känner man sig som en sopa när man bara ligger i soffan, snorig och bara kan tänka på kladdkaka...

Omotiverad och likgiltig.

så. jävla. snygg.

 

Little fluffy thing

Finaste lilla Bella...
 

Brownie

En månad sen Rhodos nu, och jag har fan inte en enda brun nyans kvar på kroppen. Jag vill inte skifta i ljusblått!! *grin grin*
På bilden hade jag varit hemma en vecka...
Någon som har tips på en bra BUS ?