.: T :.



Sådär!

Hej! Shit, ingen update på länge... Men det har varit mycket nu, fyllt år och grejer. Sen har jag haft mördarvecka på jobbet. Jobbade 60 timmar. Isch....
Såååå därför har jag tagit semester imorgon och på Fredag!! :)

Visserligen för att jag ska vara på stan då det är ljusvandring, men det är ju mitt balsam för själen även om det är fysiskt tufft. 

Idag var en hård avslutning innan ledighet till på Måndag. Klev upp 05:30 efter 4 timmars sömn, jobbade till 14:00 och sen efter det direkt till firman och packa till 16:00, sen ner på stan och börja pyssla lite! Det är jättekul men fyfan vad kall man blir i det här vädret! Bara 0:an men det kryper liksom igenom kläderna... Så imorgon blir det underställ och ullsockor! :) 
Jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig redan nu, det blir en lång dag imorgon. Mattias bäddade ner mig i soffan för en stund sen, hämtade en kladdmuffin ur frysen och värmde min vetekudde. "Han är då förjävla go den där Mattias!" - för att citera Zandra. ^^


... Jag har tänkt jättemycket på att shoppa kläder! Lite drygt eftersom jag har satt lite köpstopp ;) men "suget" går väl över om ett tag! :)




 

Låtlista: 2

(Lör-)Dagens låtlista, "sprogg" (eller CARDIO för att låta lite fitblr.) (Springa/PW)
Totalt: ca 26 min löp och ? min PW. (Hjärnan vart nog kvar hemma för jag har ingen aning om hur länge jag höll på, och det här är de låtar jag minns. Det fattas säkert några.)
 
Uppvärmning PW
Daniel Portman - Knightess
Daniel Portman - Galvanized
 
Run:
Linkin park - Numb
Nari & Milani - Vago (original mix)
Nickelback - Something in your mouth
Will sparks - the Viking (original mix)
Avicii - Fade into darkness (vocal Edit)
 
PW:
Daniel Portman - Crusader (original mix)
Def leppard - Pour some sugar on me
 
 
↑SVETT!!!↑
 
 
 
 

S.P.L



Nr. 13

An embarrassing moment with a friend?

Svar: Haha jag kommer aldrig glömma när jag och Jim var på Willys och handlade. Sen frågar han kassörskan om ett frikort! Hennes blick på mig var priceless! Sen förstod hon att han menade ett frimärke. Hahaha jag tror ändå vi tyckte det var lika kul alla tre! ^^

Låtlista : 1

Dagens låtlista, "sprogg" (eller CARDIO för att låta lite fitblr.) (Springa/PW)
Totalt: 2O min löp och 3O min PW
 
Uppvärmning:
Rihanna - S&M
Def Leppard - Pour some sugar on me
 
Löp:
Linkin Park - Numb
Autoerotique - Asphyxiation
Nari & Milani - Atom (original mix)
Sum41 - Still Waiting
Avicii - Wake me up (radio edit)
Dada Life - Kick out the epic motherfucker (original eller radio mix)
 
Stretch/Cooldown:
Nickelback - If today was your last day
Timbuktu - Karmakontot
Adrian Lux - Damaged (Radio Edit)
 
 
När jag springer blir det mest kommersiell musik, det är väl för att jag kan fokusera på att överleva "refrängerna" och just för att de är rätt korta. Då känns det som att tiden går snabbare. Men jag lär ha olika låtar (låtordning) i princip varje gång, annars blir jag uttråkad och allt blir bara drygt! 
:P Men det varierar väldigt mycket vad jag vill lyssna på, och vissa gånger när man har flow och så kommer det en dryglåt och så orkar man inte pilla med telefonen så man låter låten gå. :) Sen kör jag oftast Spotify och mina guldkorns-bootlegs o dyl finns ju inte där, så då får man dras med alla original! ^^
 
Förra gången hade jag Sebastian Ingrossos spelning på Brixton Academy,  (eller en del av den, hela inspelningen är 2 timmar) och mixtapes är oftast skönt!
Jag har också nån som Mattias gjort åt mig men som sagt jag måste variera mig hela tiden... :P
 
Jaja, detta var iaf dagens. :)
 
 
 


 
 

Bottled.



Tecken

Jag var så. nära på att gå och kräkas nyss. För första gången på mycket länge. Så fick jag ett sms från någon jag i princip aldrig får sms från annars. 

Tack <3




Nr. 12

Have you've ever been to the movies or maybe a fair or carneval drunk?

Svar: Jag har varit aspackad på Falukalaset och på Peace&Love, men nej, aldrig på bio! Haha :P

Nr. 11

What's your favourite part of your personality?

Svar:

1.Mitt hjärta är både min resning och många gånger mitt fall. 
Jag bryr mig för mycket om folk, både på gott och ont. Sätter ofta andras behov framför mina egna. 
2. Min humor.
3. Min humor.

Drömmar om Varför.

Telefon.

- Hallå? Det här är inte D va?
- Nej det är jag. Varför har du inte förklarat? Har inte jag rätt till en förklaring? Du måste ju göra det nångång. Ska jag behöva gå och undra för alltid? Är jag inte värd mer? Varför säger du inget? Borde jag inte kunna få en förklaring? Varför? Vad var det för fel? Varför gjorde du så? Varför pratar du inte med mig? Hur kan du vara så elak? Varför? Jag frågar ju. Säg nu. Vi måste ses och prata ut. Jag vill ju veta. Förklara nu. Varför gjorde du det? Svara. Varför, varför VARFÖR?!?

Luren sitter fast på huvudet och jag försöker slita mig loss.


Sen vaknar jag. Svetten och tårarna rann. Kan jag inte få sova som folk?




Fest?

 
... Sure!



(...fan va jag ljuger. Jag känner mig så jävla kass just nu om jag ska vara ärlig. Men så äre ikväll iaf....)


"Nånting"

Läkaren ringde nyss och sa att de sett nånting på mina röntgenbilder som de inte kan avgöra vad det är, så jag skulle få remiss till röntgen igen. Men den här gången ska jag ha kontrastvätska. Yay, det låter ju lovande? 

:/

På väg...

Sitter på bussen på väg till stan och sen vidare till Romme! 
Yeeees, jag ska klippa mig! *happeeeeh*
Trött som en gnu med påsar under ögonen men vem orkar bry sig?!
;)




Mini

 

BajsElina

Hahaha jag har tydligen fått hem bajsrör med posten idag! Mattias vart helt grön i ansiktet när jag berättade vad det var för nåt. Jag hotade med att ställa det i ett glas i kylen, eller lägga det i frysen först och sen använda som drinkpinne! Hahahahahaha!!
 
 
 
(Man måste lämna bajsprov om man ska kolla efter glutenallergi, för blodprov räcker inte. Så det är inte så att jag beställer hem för skojs skull, haha! ^^)
 
 
 

Vikt(igt)

På tal om nåt helt annat så fick jag en liten pik om att jag skulle gått ner mer i vikt. Men det har jag inte på senaste tiden. Personen kanske såg mig som ett bajsnödigt mensmonster första gången och sen såg mig nybajsad och färdigmensad? :D Who knows?
 
Totalt har jag gått ner 12kg hittills, men det är under en lång period. Så lång att jag inte riktigt märker att jag ändrat något i min vardag och mitt liv och det är väl lite coolt? :) Ingen sådär radikal förändring iallafall. Det behövs faktiskt inte alltid nån superförändring, utan de små "varje-dag-sakerna" är viktigast.
Och framförallt "lite-i-taget-metoden"! Funkade för mig och garanterat på de flesta andra! :)
 
Så länge jag inte går upp igen är jag glad. Men jag mådde allt annat än bra då, vilket gjorde att jag åt helt fel och orkade ingenting! Jag är ju sån, jag antingen äter för mycket eller så äter jag inte alls när jag mår riktigt dåligt.
 
Men näe, jag ska inte hamna på en så hög vikt igen, den saken är klar. Jag mår bättre såhär... Bättre kondition (orkar cykla till jobbet osv) och ser snyggare ut naken ;) *lol* Men mer kan förbättras såklart när det gäller kosten. Det är så jobbigt just nu eftersom det fan är njurstenar, glutenallergi och IBS och hela fan hit och dit, så min mage mår inte alls bra... Men det ska man nog få någon ordning på tillslut!!
 
 
 
 
Man ska inte ta allt så allvarligt jämt. Att muppa sig är bra för själen! :)
 
 
 
 
↓  Ett par bra tips! Den här läser jag nästan varje dag! ^^  ↓
 
 
 
 
 
Ta hand om er därute nu, och kom ihåg; Du är så himla värdefull och helt fantastisk!! :) 

Hemma med halmen!

Nu är allt mys-gear på och jag har en kopp te storlek bamba i näven! Eller ja på bordet, just nu skriver jag ju.
Jag har haft lediga dagar sen Torsdags förra veckan, jobbade första dagen idag, och så är jag ledig imorgon och på Fredag! Just de här veckorna på schemat är riktigt sköna :) Man får så mycket gjort hemma då!
*host* sure... *host*
 
Jag ska faktiskt plocka lite tvätt innan jag lägger mig ikväll... Hehe ^^
 
Det blir bara jag och Affe hemma ikväll för Mattias ska till Etage och spela.
På Fredag får vi fingäster!! Dimitri Vangelis & Wyman, de är riktigt bra! :)
 
 
 
 

Dun & Päls

Tja! 
 
Alltså även fast det är plusgrader (tror jag??) ute så frös jag som en hund när jag kom hem! 
När jag har min gröna jacka från förra vintern, då fryser jag. Jag funderar på om det är för att jag "vant" mig med min dunjacka "för mycket"? Eller alltså.... ja.
På tal om dunjackor så är jag emot dem, fastän jag har en själv. Idiotmärkning på den, liksom.
Men min är iaf begagnad, för tillverkarna ska inte ha ett öre mer för det dom gör! Det står i min jacka att den är "feather-friendly", vilket ska betyda att fåglarna skulle vara plockade på ett bra sätt eller nåt... Eller från bra förhållanden? Vad nu det skulle vara.... Möjligen om det är nåt ställe där man gör mat av dem också, inte bara dödar för fjädrarna. Ska man äta upp dem så är det ju ok att ta vara på hela fågeln, så inget går till spillo....
 
Päls däremot..... Så jävla hemskt..
Jag kommer ihåg när jag fick en tröja/munkjacka av mamma i present (när jag kommit hem från sjukhuset första vändan tror jag) och tyckte den var helt underbar för kragen var av jättemjuk päls. Jag var säker på att det var fuskpäls, men sen läste jag på lappen inuti och då var det HERMELIN!!! Jag lovar att jag grinade! Fy fan, min fina fina jacka, och så sitter ett lik fastsytt på den!! :( Alltså min vän Sofi har (hade) ju en liten hermelinkanin! Fatta att jag går runt med Stampes kusin runt axlarna!?! Fruktansvärt!!
Det gör väl inte saken bättre men mamma hade köpt den second-hand iaf... 
Jag skulle aldrig gå in i en butik och fråga efter ett plagg av ett mördat stackars pälsdjur. 
Nej, fuskpäls eller möjligen begagnat om man nu ska sträcka sig så långt...
Ni vet alla sånnadär mössor med pälsboll på som alla modegris-brudar har? Så jävla meningslöst att döda ett djur för en sån liten jävla skitsak.
 
Om det blev populärt att ha blygdläppar som nyckelringar, skulle vi öka omskärningarna?
Nej för om det gäller en människa, då är det plötsligt jävligt allvarligt.
Jävla cp...
 
Är jag en skurk nu ändå?
Och ja, jag har munkjackan kvar, men använder den aldrig. Stackars lilla djur....
 
 

Nr. 1O

Which countries in the world have you visited?

Svar: Norge,Sverige,Finland, Grekland, Turkiet, Spanien (alltså Ibiza och Kanarieöarna...), Bulgarien. 
Alldeles för få länder! ;)



Nr. 9

Fullfet (3%), Mellan (1,5%), Lätt- eller Minimjölk?

Svar: Jag har växt upp med Mellanmjölk, vi är (var) då en såndär riktig mellanmjölksfamilj..! Men nu för tiden så köper vi 3%'s mjölk! Gärna ekologisk. Jag vet inte varför egentligen, jag tror det var Matte som helt enkelt köpte bara den mjölken och jag hängde väl på? Jag är inte någon mjölkdrickare egentligen heller, jag har bara mjölk i kaffet/teet och då gör det då ingen skillnad om jag har mellan eller fullfet mjölk. :)

Nr. 8

Whats your 3 favorite parts of your body?

Svar: 

1. Ögonen
2. Håret
3. Svanken/rumpan







Nr. 7

Pirates or ninjas? Why?

Svar: Pirater!! Jag skulle helst vara pirat, och ja, hehe, alla har väl sett Pirates of the Caribbean? (hint: Jack Sparrow, HELLO?!?) ;)

Nr. 6

What kind of smoothie sounds really good right now?

Svar: Nåt med en maaaaaaassa jordgubbar i!!




Arg!

Alltså fy fan vad jag hatar att vara sjuk!!!!!!! Jävla äckelcppissförkylning, försvinn!!! Är så jävla trött på det här nu.
Jag vill ut och springa!! Jag vill gå på spinning!! Jag vill känna svetten rinna i ansiktet!! 
Fy fasens jävla fan.
 
 

Nr. 5

Five things you'd wish for for your birthday?

Svar: 

1. Få boka tid för tatueringen.
2. Få klippa & färga håret.
3. Kunna köpa mig ett par riktiga jeans, med bra kvalité! Inga Gina-jeans som är slappa efter två veckor..!
4. En makeup-kurs på MakeUpStore, då får man dessutom välja produkter för kurspriset efteråt!
5. Köpa nya sneakers som är sköna för fötterna, typ Air Max 9O.









Nr. 4

Did you grow up in a big or a small town, and did you like it?

Svar: Jag vet inte vad man ska kalla Borlänge, men nog är det väl en rätt stor stad? Jag är glad att jag växte upp här, för sen här stan är alldeles lagom. Lagomt kriminell och "farlig" så man lär sig att vara försiktig och rädd om sig själv, men ändå lagomt bra och det händer roliga grejer, och vi har bra med shopping och en massa annat! Vi behöver liksom inte lämna stan, egentligen, för "allt" finns här! ^^ Jag skulle absolut kunna tänka mig att bo här som vuxen och låta mina barn växa upp här! :) Men jag kommer inte bli kvar här tills dess though, för jag vill kolla runt lite på andra platser också innan! :)

Nr. 3

If you got a tattoo, what would it be? 

Svar: Fler rosor på axeln/armen! 




Nr. 2

White, milk, or dark chocolate?

Svar: Mjölk!

Nr. 1

What eye colour do you find the sexiest? 

Svar: Bruna eller grå, mest bruna!