Happy

 

⋆ Jag ⋆

 
Jag heter Elina
Jag är för tillfället glad och nöjd med dagens aktiviteter; träning och lite shopping! :)
Jag är bra på att göra människor glada, att vara kreativ (fota, sminka, lysa, skriva, rita, sjunga (nåja...)), sprida saker omkring mig, att lyssna, 
Jag tycker inte om gnissel/knasterljudet som blir när det är tajt i frysen, nagellack som geggat sig, Matematik, musikHitlers, att rensa kattlådan, vaniljmunkar, lutfisk, lakritsshots eller att glömma hörlurarna hemma.
Jag är dålig på att slappna av, diska, 
Jag läser gärna. Jag gillar verklighetsbaserade böcker, gärna om nån form av misshandel eller missbruk. Deckare är också helt ok! Är det en bra bok sträckläser jag, är det en halvbra bok börjar jag gärna med en till samtidigt, och så helt plötsligt har jag tre böcker, och så måste jag läsa om alla för jag hinner glömma vad jag läst mellan varven...
Jag gillar när jag får åka på solsemester, när jag får tillbaka på skatten, när jag hittar fina saker på rean, när jag får ljussätta dans, när jag får svingla runt på krogen och dansa till skitbra musik, när jag haft en god natts sömn.
Jag sjunger när jag är ensam hemma, oftast när jag diskar eller städar. Men inte i duschen.
Jag älskar glass, musik, vackra smycken, Mattias, choklad!, soligt och varmt väder, och jobba med färg
Jag är inte speciellt bra på att skejta eller dyka, eller matematik.... Eller köra bil. Än.
Jag föredrar jeans och linne före klänning, chokladtopping, cider eller drinkar (inte mjölkdrinkar!) när jag går ut och dansar. Att köpa flera billiga än en dyr. Sommar.
Jag tycker om att se mina systrar skratta, Ben & Jerry's Phish Food, att titta på gamla foton och galna filmer från när vi var yngre, att titta på stjärnhimlen, snygga pumps, djurprogram på TV, när Karman slår tillbaka på dem som förtjänar det.
Jag är beroende av bekräftelse, min mobil och kolsyrade drycker.
Jag har på mig blå mjukisar, sockor som min syster gjort till mig, svart tröja och en Ronja Röverdotter-frisyr!
Jag dricker bubbelvatten just nu.
Jag lyssnar på allt. Faktiskt.
Jag blir arg på människor som är helt jävla flus i huvudet och inte kan bete sig (detta innefattar alla djurplågare, misshandlare, de som slåss på fyllan, tjuvar och skurkar, osv...), Mattias när han retar mig till vansinne.
Jag är rädd för allt. Nästan.
Jag önskar att jag får sitta hemma i mitt hus när jag blir gammal och känna att jag levt ett underbart liv, Att jag blir en lika bra förälder och morförälder som jag själv har, och att jag i slutändan ingett någon stor betydelse i någon annans liv.
Jag vill göra något stort.
Jag har under min barndom: 
⋆ Växt upp på Koralvägen i Övre Forssa i Borlänge.
⋆ Jag hade ALF som största idolen på TV och jag dansade med gigantiska solglasögon på huvudet och en badring runt midjan under min stora rosa kjol till "Jag mår illa" (Magnus Uggla).
⋆ Jag var häst fram till jag var 12 år, och har galopperat sönder hundratals byxnän.
⋆ Jag har gråtit av skräck när min syster talat om för mig att mitt galopperande på knäna kommer leda till att jag får sitta i rullstol när jag fyller 30.
⋆ Jag har varit och fodrat, ryktat och mockat åt Miia's häst (cykel) Black Beauty varje dag i en vecka medan hon var till släkten i Finland en vecka.
⋆ Jag har handlat lördagsgodis på ICA Trumpeten och gått på Forssaäng och Forssaklackskolan.
⋆ Jag lekte "På Rymmen" till alldeles för sent under kvällarna på sommarlovet med Lusse, Andrea, Sofi, David, Jocke, Pontus och lillJohan.
⋆ Jag har spelat in egna radioprogram på kassett nere i Zandras rum när hon inte var hemma, och intervjuade bland annat "Zandra och Josefin på kortet", Nanno, Simba & Nala och Erika.
⋆ Jag har spelat in skräckfilmer, talangjakter och fjortisfilmer med mitt filmcrew (På Rymmen-gänget).
⋆ Jag vägrade använda mascara när jag började sminka mig och använde bara vit ögonskugga.
⋆ Jag hade min första fylla uppe på Klackberget när jag var 17.
⋆ Jag var med mormor och morfar i Hedtjärn med husvagnen och jag var uppe i stugan i Gafsele med farmor och farfar.
⋆ Jag har suttit och beundrat min fina mamma när hon sminkat sig och satt i linserna inför 40-årskalas.
⋆ Jag har alltid tyckt att min farsa var skitcool men skitfarlig, speciellt när han jobbat natt för då fick vi inte ens leka inomhus.
⋆ Jag hade min första pojkvän när jag var 17.
 
 
 
 
(och nu måste jag ge mig för jag är alldeles för trött för det här egentligen.... Ciao!! ❤ )
 
 
 
 
 
 
 
 

Take me away...



She's coming to get you...

 

.: Closeup :.

Jag har börjat ge på lite mer redigering av bilder osv i photoshop. Alltså jag brukar klara det rätt bra med foton jag tagit med sämre kamera, men nu när man använder systemkameran så är det en helt annan grej med porträttfoton! 
 
Har testat lite med närbilder på mig själv, jag sprang fram och tillbaka i lägenheten för att prova olika ljus. Så i Photoshop så grejar jag mest med färgförstärkning, kontrast osv. Det gör jag i princip alltid när jag fotat, men då är det mest för att jämna ut ljus och färg, jag håller inte på och pillar så mycket med "sudd" och det som man skulle kalla för retuschering (bort med finnar, jämna ut hyn, ändra kroppsform osv), för det tycker jag blir lite overkill....
 
Alltså det ska väl ändå synas att man är en helt vanlig människa, med porer, gropar och rynkor!? :) Bland det tråkigaste som finns (enligt min mening) är väl när folk retuscherat om sina bilder så de ser helt annorlunda ut?? Typiskt tjejer (se: fjortisbrudar) att göra sig smalare och sudda bort varenda por och grop/bula på hela kroppen så de ser totalt fejkade ut. Kul att träffa personen i verkligheten sen liksom?
 
 
Det är som jag tänker med sånnadär svintajta kroppsstrumpor som vuxna kvinnor krälar ner sig i. Visst en ser säkert jätteläcker, slimmad och svarvad ut, men om en får ragg och får med sig nån hem från krogen, kul att se när helkroppskorsetten dras av i sovrummet?? Som att öppna en vakuumförpackad dunkudde. POFF!
"Hoppsan, min röv var visst 3 storlekar större, och tuttarna var visst en halvmeter längre efter att push-up BHn plockats av...Hehehe" 
(Och morgonen därpå vaknar en och möter ett alkoholsvullet fejs utan vare sig ögonfransar, ögonbryn eller sammetshy, för halva ansiktet sitter nämligen utsmetat på örngottet!!)
 
 
Åter till fotoredigeringen...
Finnar kan jag faktiskt försöka få bort ska jag erkänna! Mest för att jag tänker såhär: Finnarna är ju bara tillfälliga, typ som skit på kameralinsen, så dem är ju inte en "fast" del av mig/personen jag fotat!
Det är roligare att ha "neutrala" kort på mig själv (och andra jag fotat), utan att nån asful (som sagt tillfällig) finnjävel ska behöva ta uppmärksamheten. Haha aja, ni fattar nog. :)
Man ska se mänsklig och verklig ut, med alla våra små, personliga och unika "svagheter" (dåligt ordval då det inte alls är svagheter men jag kommer inte på nåt bättre just nu.). För det är väl ändå det som utmärker oss?
 
Jag är vacker och du är vacker precis som vi är, i våra unika kroppar, varje dag. 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
MEN, smart som jag är så sparade jag över de flesta originalbilderna,
så nu har jag inget att jämföra med.............................
Haha bra där, Elina! (Gah, you stupid fuck......)
 
♡ 
 
 
 
 

"Tryck på play du sätter på och dansa som på technodrogen"

Trots denna urusla dag så sitter jag och längtar lite efter att få sticka ut och dansa.
Det finns få saker som känns så bra som när man får springa runt hemma med en drink i handen (drink låter lyxigare än grogg), spela lite gamla Flamingo-låtar från tiden man var nykläckt krogbesökare, fixa håret sådär snyggt, prova kläder och välja skor, och sitta löjligt länge och omsorgsfullt lägga en schysst makeup! Och roligare är det när man är fler brudar, så man får stå och turas om vid spegeln och bara fnittra och skvallra och slutligen ta en tequilashot innan man beger sig iväg... ^^
Det var så länge sen nu!!
Jag tänker inte skriva att jag saknar ungdomen, men kanske tycka att jag var ut för lite.
Jag skulle ha dansat mer..!
Men nu är då allt annat än försent, det är bara å köra! Albin Myers på Lördag, någon??
 
puss
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Kurbits-isch

Fick en "beställning" av kära syster angående en tavla. Here it is:


Tog 4 timmar innan jag blev klar, jag tycker den vart helt ok. Jag kanske ska måla lite oftare, det kändes bra att sitta med penslarna...

Hos mig.



Varför jag är arg och ledsen idag.

1. Hann inte fixa håret i morse.
2. Tjafs på P-mötet. Som att sitta med ett gäng tonåringar fastän alla är 60+ .
3. Får världens jävla kramp och börjar blöda som fan på jobbet. En vecka för tidigt.
4. Bussjäveln kommer 20minuter för sent.
5. Glömt träningsbyxorna och vattenflaska hemma.
6. Har inte handväskan med mig, vilket betyder att jag är utan värktabletter.
7. Kommer hem två timmar försent.
8. Har ett berg med disk som står och hånflinar när man kommer in i köket.
9. Ingen läkare har hört av sig än. Kul att få en akut tid i Mora till röntgen för att "de har sett något på bilderna som de inte kan avgöra vad det är för nåt". Känns ju bra, man är inte alls orolig.
10. Det gick USELT att träna, eftersom allt blev utdraget två timmar så tog det för lång tid utan mat. Jag fungerar inte på gymmet utan mat.
11. Jag har huvudvärk.
12. Jag har inte hunnit eller orkat ta matten än.
13. Jag har knappt fått sova på en hel vecka. Sitter uppe på nätterna och stirrar ut genom fönstret.
14. Lilla fläsket har kissat på den enda kvadratmetern med heltäckningsmatta vi har i hela lägenheten.
15. Ingen jag behöver ha tag på svarar i telefonen.
16. Mina naglar spricker sönder och ser ut som halvskalade lökar.
17. Upptäckte precis att nötterna är slut.
18. Jag kan inte känna mig riktigt glad över nånting nu för tiden.


Sådär, nu har jag fått gnälla ur mig lite. På't igen imorgon.


... och så vart det mörkt!

 
En mörkbrun färg och lite 500-bombning, fett nöjd! (ett tag iaf...hehe)
 

Boys

  Alltså helt vanliga, enkla, lite uppknäppta farfarströjor (med uppvikta ärmar). Sååå jävla snyggt!!!! 
 
*rawr*
 
 
 
 

kissekatt