Tjejer borde hålla ihop!

Alltså tjejer kan vara så jäkla elaka mot varandra. Jag har faktiskt inte sett sånt hos killar. Killar som inte gillar varandra går skilda vägar, tjejer som inte gillar varandra ska absolut tala om det. Oftast inte för personen det gäller, utan för alla andra (oftast andra tjejer) runt omkring.
Vi är väl ändå tillräckligt utsatta och dömda redan i media och annat. Vafan, kan vi inte hålla ihop istället?
Och sen den här evinnerliga besattheten av utseendet!? Sluta klanka på varandras utseende! Vi ser alla olika ut, och det är väl ändå bra? Alla har olika förutsättningar och du; inte är väl dina och mina föräldrar direkt lika varandra? NEJ! Då kan man inte förvänta sig heller att vi ska se likadana ut! Den enda man ska påverka sitt utseende för, det är sig själv. Det är insidan som lämnar det riktiga avtrycket hos folk. 
 
 
 
Om de andra människorna i världen var blinda,
skulle du vara märkvärdig för dem då?
 
 
 
 

13:27

Ja, dåså! Då har man varit till Falun idag och skiktröntgat sig. Det ska bli spännande att se om de hittar nå njurstenar eller inte. Med min tur så finns det säkert inga! ^^
Telefontid klockan 3 med min läkare från mag- och tarm mottagningen. Jag har haft problem med magen så länge nu så jag börjar fundera på om jag är gluten som mamma....
 
Febern är kvar, inte så hög med det är sådär så man känner sig sliten och trött även fast man sovit och tagit det lugnt. Det känns som när man varit och tränat alldeles för mycket. Ont i kroppen osv. Så jäkla typiskt bara nu när jag verkligen fått upp suget för träningen igen! Men vi kör igen så fort jag känner mig riktigt frisk!! :) Jag har ju ingen deadline direkt.
 
Nu ska jag fixa lite sen lunch, nämligen kyckling med sparris! Yum yum!
 
 
 
 

37,5

Komma igång med träningen igen? Nääääru, glöm det.

Vaknade för en halvtimme sen och det känns som jag skulle ha svalt spik. Lite feber men så betongmössa och helt igensnorad. 

Usch va arg jag blir! Men vad gör man? Det är inte så konstigt egentligen heller, för alla på jobbet (även boende) har nu varit sjuka en efter en... Det är väl min tur nudå I guess...




Jomenvisst.....

Fick precis se att jag inte kunde/fick skjuta upp matteprovet till på Fredag. Varför vet jag inte, för det ska finnas provtid på Fredagar alla ojämna veckor. Fan jävla fan. Jag skulle kunna gå dit imorgon och köra ändå, men jag vet att jag inte kommer få godkänt, och jag vet inte om ens min "nya" positiva inställning pallar det.
Jag hatar att gå och skriva ett prov fastän man vet att man inte kommer klara det, det känns som att man verkligen bekräftar att man inte kan eller inte pluggat ordentligt.
Och nästa Onsdag jobbar jag ju hela dagen! Fan jävla helvetes helvete.
Slut för idag, fuck för idag.
 
 

 

✴ Dimitri Vangelis & Wyman ✴

 
Waaaaaah!! Äntligen får man skvallra! ;)
7e Februari kommer de till Etage!
Det är stort!!
 
. 
 
.
 

Dagens:



Senaste dagarna i bilder:







.:.






Vacker.

 

Striped

 

Big Spender...

Jag har precis räknat ut hur mycket jag spenderat den här månaden. Eller ja, sen jag fick lön.
Inkluderat julklappar, mat, medicin osv.
Ouff! 
Det här var det nyttigaste jag gjort på länge, nu kommer jag vara mycket mer eftertänksam när jag handlar...
 
Jag säger bara: många bäckar små!
 
 

True.

 

Snap!

Ja, nu är Snapchat med i leken också då! ( elinianen ) 




Om att vara positiv ✚ !

Jag har ett mål att bli mer positiv i mitt tänkande och agerande. Jag började för någon månad sedan att verkligen vara uppmärksam på HUR jag tänkte, om mina tankar mest var negativa, om de blev negativa, alltså om och när jag "styrde" tankarna åt ett negativt håll. Det var faktiskt ganska mycket. Eller mycket. 
 
Mycket som; "åh, varför inte jag, varför kan inte jag, jag kan inte, jag är dålig, jag är för ful, jag är för tjock, jag skulle ha sprungit längre, jag skulle ha tränat, jag skulle inte ha ätit det och det, jag skulle ha städat, jag diskade bara men dammtorkade inte - fy mig, jag är sjuk, jag är sjuk jämt, det är alltid fel på mig, jag köper fel saker, jag slösar pengar, jag är en dålig flickvän" ... osv osv negativt, negativt, negativt!
Det finns alltid nånting jag kunnat göra bättre, alltid något jag missat, alltid något jag inte kan...
Det har verkligen genomsyrat mig och hela mitt leverne. Samma sak när och hur jag pratar med folk.
 
Det blir liksom alltid inriktat på tråkigheter eller negativa saker. Nu är det ju inte jag som alltid kommer in på negativa saker, för det verkar vara en "trend" på nåt vis. Alla är miserabla när man pratar i verkligheten, samtidigt som alla är så overkligt lyckliga på internet. (Överlag alltså, undantag finns ju såklart.)
 
Och allt det här blir ju lite tråkigt.
Det var faktiskt Mattias som påpekade detta för mig i höstas. När vi satt i bilen på väg hem efter att vi hälsat på hemma hos Zandi.
" Ni pratar bara om negativa saker varenda gång, är allt verkligen så illa? Jämt? "
Först vart jag arg och vart genast defensiv. Vaddå negativ jämt?! Pratade vi bara om dåliga saker?
Nu är det så att vi skrattar väldigt mycket tillsammans, jag och mina systrar. Ofta så skrattar vi så vi grinar.
Men när jag tänkte efter så handlade mycket om dåliga saker. Vi var nog rätt bittra och negativa där runt köksbordet, även om vi skrattade också. (Tack och lov för humor för fy fan vilket pissliv man VERKLIGEN hade haft annars! :P)
Han hade rätt, och jag fick mig en tankeställare. Jag måste tänka mer positivt, för du blir vad du tänker.
 
För vem mår egentligen bra av att bara prata om alla sjukdomar och krämpor man har, hur fattig man är, vilket dåligt väder vi "jämt" har och fy fan för TVlicens och kolhydrater..??
 

Alltså jag tycker absolut att det är bra att ventilera, för det måste man göra! Annars är det lätt att gå under!
Men när man låter det negativa genomsyra allt... När man sätter på sig skygglapparna och bara fokuserar på allt som är dåligt, då kommer man inte må bra i slutändan. För min del är det defenitivt så och jag tror att det gäller de flesta, när man tänker efter.
 
Jag har "gått ner mig" rejält, många gånger under flera år, och så är det bara. Depressioner och hela fan. Men nu vet jag att jag faktiskt KAN påverka tankarna på ett sånt sätt jag vill. Även om det är jättesvårt och väldigt lätt att falla in i gamla tankebanor, så är det bara att vika av och börja trampa upp de nya stigarna igen!
 
Igen och igen och igen!!
 
Nu senaste veckorna så har det blivit lättare att tänka positivt. Jag var tillexempel till Högskolan igår och träffade min mattelärare Marie. Jag trodde att jag bara skulle kika in och säga -
"Ja, jag vill fortsätta med matten den här terminen också, jag ska boka prov nu till nästa vecka - tack och hej!" - men så vart det inte.
Marie ville att vi skulle titta på mitt senaste prov. 
Senast jag satt och kollade igenom ett matteprov med en lärare var i 9an. Jag skojar inte. Och jag avskyr matte, det har aldrig varit roligt och inte ens liiiite intressant. Jag fick faktiskt en klump i magen när jag satte mig ner.
Och då skulle hon dessutom gå igenom tal för tal! (Men vafan människa, måste du plåga mig?) Några var iaf rätt och några var fel, och jag hade fått betyget G+ kan man säga.
 
Hade jag varit som jag brukar, så hade jag mått skitdåligt. Under hela min skolgång så har VG varit det lägsta betyg som jag kunnat godkänna mig själv med. Godkänt hade jag skämts över! Det har bara varit så, jag ska kunna MER, prestera MER.
Jag hade gjort ETT prov utav FEM. På en hel termin!! Hur dåligt är inte det?!
 
Men.
Jag valde att inte tänka så. Jag slog i bromsen direkt den här gången.
Jag fick faktiskt godkänt. Jag har inte räknat matte sen hösten 2007, och jag har ändå lyckats göra ett utav fem prov och fått godkänt. Jag har jobbat heltid i Åselby och haft ljusjobb, vi har renoverat hemma och samtidigt har jag haft problem med den där förjävlade gallan, och ändå har jag fått ett godkänt. Godkänt är ju ett godkänt, det betyder att det är OK, jag kan det jag ska kunna. Visst, det är ett prov utav fem, men då är det ju bara fyra kvar. Och vafan, jag ska inte söka högskolan i höst.
Jag har minst ett år kvar här hemma i Borlänge.
Jag ska fixa matten vid sidan av mitt heltidsjobb. Det får fan ta tid!
 
Så jag försökte att inte se alltför ansträngd ut och bokade en provtid innan jag gick därifrån.
På bussen till stan så berömde jag mig själv inombords för att jag hanterat det så bra.
(Jag kan erkänna att lite, lite oro gnagde inuti, eftersom jag inte hållit min tidsplan som jag tyckt varit rimlig, och jag har ett till ämne att läsa upp sen, men det blir inte bättre av att oroa sig över det nu!!)
Täääänka positiiiiiiivt vare ju!!
Där var alltså lite av mitt "nya" och bättre tänk!
 
Sen när jag klev in på gymmet så kände jag efter lite sådär extra. Ja, jag är lite snorig och mår inte helt 1OO% så njaaa jag kanske ska gå och kolla på Lindex istället... Men så hejdade jag mig lite. Vafan, nånting kan jag ju göra här, jag måste ändå slå ihjäl 2 timmar innan jag börjar jobba! Så jag bytte om och anmälde mig till EasyLine. EasyLine går till så att man kör vartannat kondition (stepbräda) och vartannat olika styrkemaskiner (som går på luftmotstånd, så ju mer du tar i desto tyngre blir det).
Man växlar var 3Oe sekund och håller på en halvtimme, det brukar bli 3 "varv" allt som allt. En väldigt effektiv och skonsam träning eftersom du gör precis så mycket som du orkar. Grupperna blir väldigt blandade, det är alltifrån studenter till pensionärer på samma pass!
 
Hur som helst, så efter varv 1 så smällde mensvärken från helvetet igång, plus att jag var så SJUKT trött. Jag tänkte flera gånger att " Nä fyfan jag skiter i det här, jag klarar inte ens en halvtimme...".
Men nejdu, jag kom på mig med att tänka sådär och då ville jag vara kvar bara för att. Mensvärken gav med sig lite och jag tänkte väl att vafan jag behöver inte ta i så jag spyr, jag behöver faktiskt bara hålla pulsen uppe och köra HELA passet! Och det gjorde jag! :) Svettig som ett as men SHIT va nöjd och glad jag var efteråt! Även om jag inte tagit i så jag ville spy och verkligen gett 1OOO% så hade jag nog fan gett 5OO% iaf, och det duger!! Det var ju skitbra! För jag hade ett val där inne, och jag valde att köra igenom! Det här gällde en halvtimme av hela min dag, och vi ska ju knappast göra några otroliga ansträngningar på jobbet, så det gör ju inget som jag körde slut på mig själv nu?
 
Efter 1O minuter hade pulsen gått ner och jag belönade mig själv med en liten stund i solariet. Lite ljusterapi bara. Leka Bahamas i 2O min! ^^ Riktigt mojjigt! 
 
Se, där var lite mer av mitt "mer positiva" tänkande.
 
Sen vaddå, man är ju inte mer än människa. Klart jag kommer ha negativa tankar, dagar och samtalsämnen,
men ändå att vara medveten om mina val och vetskapen om att jag KAN påverka, gör att det blir lite lättare.
En positiv sak är ju alltid bättre än en negativ. :)
 
 
... och när jag sen kom till jobbet igår och läste mitt horoskop, då stod det såhär:
 
 
 
Träffande va? :)
 
 
Nu har jag skrivit på tok för länge, så nu ska jag packa träningsväskan till imorgon!
 
 
 
 

✴ Hårfärgshistoria! ✴

När jag kollar på lite bilder så har jag märkt att jag haft en hel del olika hårfärger. 
Jag vet dock inte riktigt vilken jag passat bäst i, men en icke-favorit var (är) nog svart.
Svart är nog för mörkt för mig...
Men jag är däremot sugen på att bli jätteröd igen, eller den mellanbruna med en massa ljusa slingor!!
Jag tänkte jag kanske skulle unna mig ett besök hos frissan (Johanna) nu när jag snart fyller år! :)
(Eller ja, det är väl en månad kvar men ändå.)
 
På tal om Johanna så har hon öppnat egen salong ute i Romme nu, det är jättefint där och jag är så glad för hennes skull! När jag blev klippt av henne som lärling ( ?? Eller det kanske var praktik? ) så berättade hon för mig att hon skulle vilja ha en egen salong en dag. Där skulle hon också ha massagestolar och champagne! Massagestolen är på plats nu iaf, och det är sjukt skönt att bli tvättad i håret samtidigt som man sitter i den!!! Så nu fattas bara skumpan! ;) Hon är faktiskt kanonbra på det hon gör också, speciellt med färg!! Gör ett besök hos henne och du kommer inte bli besviken!! :)
 
 → Hennes facebooksida HÄR och hennes hemsida HÄR ← 
 
 
↓ Här har vi ett urval av mina "peruker" genom tiderna: ↓
 
 
Brun (hemmafärgning)
 
Brunsvart/Svart (hemmafärgning)
 
Blond! (gjort på en salong man inte ska besöka. Mitt hår vart förstört.)
 
 
Mellanbrunt med massa slingor (gjort hos J)
 
 
 
Rött med hellugg (också hos J)
 
 
 Mörkt röd (hemmafärgning)
 
 
 Turkos (Patrizia)
 
 
Rödlila/Vinröd/Violett (hemmafärgning)
 
 
... Jag har haft mörklila också men jag har inga bilder på det. Jag har också totalmisslyckats en gång och fick en färg som såg ut som linnet jag har på mig här på bilden ovanför ↑ .
Men det varade inte längre än en timme, hehe ^^ och bilder på den katastrofen, ja de "försvann".
;) ✌
 
 
 
 

♡ BLÅ ♡

 
Vill ha! :O
 
 
 
 
 
 
Hittas HÄR
 

Wanted:



En till såndär kul lista! ✯

En bild på dig som inte är så hemskt fördelaktig:
 
 Nyår 2oo9, bild tagen av David. Tack!!!

 

En bild på dig som är mer fördelaktig:

 Bild tagen av Lars-Åke Bäckström 2oo8
 
 
 

Vad har du gjort idag: Ätit korv och makaroner (minns inte när jag åt det sist!), haft besök av Lusse och Lukas, redigerat foton jag tog av gästerna, spelat lite WoW.


Och igår: Jobbade natt, åkte till gymmet (Indoor Walking + styrka), solade, blev sen bjuden på thailunch utav ❤, vilade, kollade på Dr.Phil, spelade WoW. 

 

Vad har du för framtidsplaner: Fixa skolan, söka högskola, flytta från Borlänge.

 

En bild från i somras:

 I Hedtjärn hos mormor och morfar.
 
 

Vilken är din senaste googling: Dj Maxwell.... hahaha ^^

Vad står det i det senaste meddelandet du fick på Facebook: 

" Tråkigt att inte klä ut sig liksom :D " /Ponu

 

Vad åt du till middag idag: Har inte ätit middag än, men det blir broccoli.

 
Vad köpte du senast? En militärgrön skjorta med guldnitar! Skitsnygg men lite för tajt över boobsen. Vet inte om jag ska ha den kvar eller inte....

Vad skulle du vilja lära dig? Att programmera MA (ljusbord), köra bil, göra ordentliga marklyft, fotografera, spela gitarr.

 

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Bild.

 

Kan du åka skateboard? Nej, jag har provat men är bara rädd att ramla och slå mig...

 

Den bästa frukten är: Jordgubbar eller vindruvor, jag kan inte välja mellan dem.

 

Och den bästa grönsaken: Broccoli.

 

Den bästa osten: Eeeh... färskost. Typ Philadelphia. Jag äter sällan ost.

 
Och den bästa gröten: Mannagrynsgröt. Men jag äter inte gröt så ofta nu längre, jag hade en period då jag åt gröt varje morgon. Jag kanske skulle ta och börja med det igen?
 

Är du en bra sambo: Som alla andra så har man väl både positiva och negativa sidor, men överlag är jag en bra sambo.

 

Negativt: 

✯ Jag är rädd för att göra saker som att måla, spika, borra, skruva osv. Bara för att jag är livrädd att göra fel. Jag övar mig på att göra sånna saker ändå, och intalar mig att det inte är någon katastrof om nåt går snett...

✯ Jag sprider saker omkring mig och pysslar gärna med flera saker samtidigt. Det blir snabbt rörigt med prylar överallt.

✯ Jag glömmer vart jag lagt saker, t ex räkningar och nycklar. Även om vi har "fasta" ställen för sånna saker så lyckas de alltid mellanlanda någonstans och sen försvinna!

Positivt:

✯ När jag väl städar så brukar jag städa rejält! Såsom rensa avloppet, gnugga ren heeeela toaletten och badkaret, damma även de högsta hyllorna, rensar smycken och sorterar osv...

✯ Jag myser gärna till det med doftljus osv. Jag vill att mitt hem ska lukta gott!

✯ Jag lagar god mat och gör asbra matlådor! Jag kan baka också!

✯ Jag lämnar aldrig tomma mjölkpaket i kylen. Oftast tar jag aldrig sista biten av någonting heller.

✯ Jag sorterar tvätten bra så det är ytterst sällan nånting blir missfärgat!

✯ Jag gör alltid så gott jag kan med allt jag tar mig för.

 


Det grövsta brottet du har begått är: Använt någon annans busskort, och åkt fast. 7OO:- i böter! Laddat hem en film (eller hundra), men nu har jag lagt av med kriminaliteten. Druckit hembränt på en Tisdag.

 

En bild på förra årets bästa dag: Förra året hade många "bästa" dagar, så jag visar ett par bilder från några utav dem! (Bildbomb!)

 

 

Nickelback:

 

 
 

 
 
  
 
 
 
 
 
Alla akter på Etage:
 
Firebeatz (Matte är till vänster.)
 
Nari & Milani
 
Dyro
 
 
Bartosz Brenes
 
och de jag slarvat bort bilderna på: 
Dannic, Sick Individuals, Will Sparks, Promiseland, Gregori Klosman och Disfunktion!!
 
 
 
 
Gran Canaria:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Rhodos:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Göteborg:
 
 
 
 
 
 Majas student:
 
 
 
 
 
Sen önskar jag att jag hade haft bilder från Summerburst kvar, meeeeeeen så vare inte... 
 
 
 
 
 " The End "

.: L & L :.

Idag har jag haft besök av en mycket god vän till mig, ja hon känns faktiskt alltid känts som en lillasyster! Hon har nyligen fått sitt andra barn! Helt sjukt (eftersom hon "ska" vara lillasyster) men otroligt roligt! Hon verkar vara en underbar mamma iaf och har två otroligt fina barn! ^^ Idag hade hon bara med sig den ena, den som är nykläckt. Den andra var på äventyr med sin pappa. :) Jag tog lite bilder iaf:
 
 
 
 
 
Visst är han fin?? :)
 

För sent!

Jag är på jobbet och det är dags att sova. 3st kladdkakemuffins. Inte bra nånstans. Fy vad min mage gör ont!
Så jävla korkat. Ingen ursäkt men en förklaring är nog att jag förhoppningsvis får min röda Januari snart. Om nån dag. För det känns....det känns det med! Och dagarna innan, ja då blir man (iaf jag) chokladmissbrukare!!
 
För övrigt har jag haft en bra dag, det är rätt skönt att vara tillbaka på jobbet igen. Men jag skulle inte tacka nej till en sista-minuten-resa om det skulle ramla ner en i knät på mig..! :)
 
 
 
 
 

.: 21 om 2o13 :.

 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Sprungit 5km och fått njurstensanfall. (Inte samtidigt dock.)

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade nog inget nyårslöfte... Jag skulle fokusera mer på mig själv tror jag. Det har jag gjort också. Fem poäng till mig!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jaaa Lusse fick en liten gosse; Lukas! :)

4. Dog någon som stod dig nära? Klara... ❤

5. Vilka länder besökte du? Rhodos (Grekland) och Gran Canaria (Spanien)

6. Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? Lite mer jävlar anamma, avsluta det jag påbörjat och vara envis!! Nöta in nya RUTINER!

7. Vad var din största framgång 2013? Fått fast anställning inom kommunen. Som jag längtat!! Månadslöööön oh yeeeeeeah!! 

8. Bästa köpet? Min MacBook!

9. Vad spenderade du mest pengar på? Resor. Summerburst. Saker till hemmet. Teknikprylar (dator och telefon). 

10. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? Sebastian Ingrosso - Roar, Nickelback - When We Stand Together, Nickelback - Trying Not To Love You, Zaz - Eblouie Par La Nuit, Stiko Per Larsson - Törneros, Nari & Milani - Vago, Will Sparks - Ah Yeah, Avicii - Hey Brother, KKV - Vi åker aldrig längre.... Har ju en massa!!

11. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ouff... Jag tror faktiskt jag har varit gladare överlag! Jag har kunnat distansiera mig till vissa saker som jag annars klamrat mig fast vid och inte velat släppa. Men sen har det varit riktigt ÖVERJÄVLIGT vissa stunder, som sedan har fört med sig ett väldigt lugn. 2O14 kommer bli ännu bättre!

12. Vad önskar du att du gjort mer? Att jag hållt fast vid mer, såsom träningen. Slappnat av mer.

13. Vad önskar du att du gjort mindre? Jag inte skulle ha låtit min ångest och osäkerhet vinna och göra så jag bangat fester och andra roligheter. Ätit mindre godis. Seriöst alltså.
 
14. Hur tillbringade du julen? Hemma hos Mattes bror m. familj, eftermiddagen på Koralvägen. Juldagen jobbade jag på dagen, sen var det samkväm hos Zandi & co på kvällen..!

15. Favoritprogram på TV? Eeeeh... kollar aldrig på tv. "Alla är vi fotografer" eller vad det nu heter? Det är bara tvPlay som gäller hemma hos oss..... :P

16. Största musikaliska upptäckten? Stiko Per Larsson! Marcus Schössow också, tror jag :)

17. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Parfym, Klocka (av ❤), Skinnjacka (fakie men assnygg!!) och lite slantar. Alldeles perfekt men egentligen för mycket! :)

18. Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Jag var ledig och gjorde precis vad jag ville! ;)

19. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Absolut! Jag skulle ha vunnit Isabel Adrians tävling! Sen hade det varit najs om min tattoo hade blivit av, men jaja. Hud har jag ju kvar!! ;)

20. Hur skulle du beskriva din stil år 2013? ....
Stil? Eeeh, jag ser ju alltid ut såhär. Lite fetare nu bara.

21. Vad fick dig att må bra? Alfons och Mattias, mina fina tjejkompisar och såklart familjen. Resorna bort från stressen och mörkret, att springa ute i naturen, mitt fina, lugna hem, musiken defenitivt såsom Summerburst och alla roliga kvällar på Etage, pyssla med favoritintresset.
 
 
 
 
 
 
Hedtjärn 
 


Terry R.

 
 Ja, säga vad man vill om Terry Richardson (han verkar vara ett svin om man tror på allt som står om honom på nätet), men han är SINNESSJUKT jävla bra med sin kamera!!
Både video och foto..! Basta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.: INVINCIBLE :.

 

Igenkorkad.

När jag trodde att jag skulle få slippa mer dryga grejer efter njursten och hela fan, då vaknar jag och är genomförkyld. Så. Jävla. Drygt.

*snörvel*

Tack och lov.



Slut för idag.😢



Samtidigt, på akuten i Falun...

 
Jahapp, det blev en vända tillbaks ändå! 
Nu har jag fått både muskelavslappnande och morfin(ish) och ÅÅÅÅÅÅÅH va skönt det är när man får slappna av!! Nu väntar vi bara på läkaren så hoppas jag att vi får åka hem. Njursten kan man inte göra så mycket åt, om inte stenen sitter fast nånstans. Men då hjälper tydligen inte ens morfin som smärtlindring.! Så så illa har jag då inte drabbats. :) 


Nä nu vill jag hem och vila och få besök av min underbara syster och mina fantastiska syskonbarn! Bland annat en viss tjej som fyller år idag! <3 :)


Farligt?

Sitter på jobbet och njuter av Stiko Per Larssons stämma, så sämre kunde man ha det!! Självklart kom en förkylning och hälsade på när jag var ledig i helgen. Det finns inget mer lockande för förkylningsdemonerna än en människa som är ledig och slappnar av..!!

Igår byggde vi en egen byggställning i trappen. Livsfarligt, men mattorna skulle prompt upp på väggen. Nu. Inte senare.
Nu är det färdigt och 1000 gånger finare än förut! Ljusare och fräschare. Får se bara hur lång tid det tar innan Alfons hänger på någon av mattorna.... Haha.
Lite skumt att ha mattor på väggen, men det funkade kanonbra mot allt eko. Förut fick man svar innan man pratat färdigt, typ. Så tummen upp för mattor på väggarna!! :)

Vårt livsfarliga bygge. Pallen är fastgaffad. Gaffa is the shit!!
Det färdiga resultatet! 
Visst är lampan snygg?!?



yes please!

 
 

.: ❤ :.

 
 
Köpte både svart och vitt! :) ❤

:)



Bebis-missar!

 
Sånt här gör ju verkligen att man vill ha en till... En liten mini-Affe finns med i gänget också! :) ♥ 

ᴀʟʟᴛɪᴅ ʟɪᴋᴀ ʙʀᴀ...