#ginatricot

Senaste gångerna jag varit och "shoppat" har jag alltid kommit hem utan att ha just "shoppat". Har inte hittat nåt snyggt alls i princip. Men nu när jag surfat runt på t ex Gina Tricots hemsida så vill jag plötsligt ha ALLT!? Kan det bero på att jag ska handla minimalt och spara en massa pengar? Antar det.....
Men OM jag var rik(are), så skulle nog dessa gobitar hamna i mina shoppingkassar:
 
 
 

#adidas

 
Bara för att man ska spara pengar så blir allt så mycket snyggare!? Ananasen är klart favoriten! ^^

#disco✩

 

#reservdelar

Idag fick jag brev hem från Socialstyrelsen, och det var papperen jag väntat på från donationsregistret! :)
Om det finns nåt värt att spara efter min död som kan hjälpa någon annan att leva så är det självklart att jag ställer upp! Gör det du också!!




#maxiklänning

Så otroligt fina!! 
(Båda från nelly)
 
 
 
↑ 229:- 
 
 
 
↓ 129:- 
 
 
 
 
 

#badbomb

Kunde inte låta bli att kika lite bikinis inför resan. Dessvärre kommer nog inte plånboken tillåta några ekonomiska utsvävningar innan vi åker, men man kan ju kika? Här är de jag tycker skulle se bäst ut med mig i! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tillockmed en baddräkt ramlade med!!
Fast, schysst solbränna om man skulle bära den under en hel dag?
Kassler, hej!
 
Slängde också med en finfin strandtunika...
Guldhoops till den och ett tjockt, stelt guldarmband.
Guld är guld till bränna! ;)
Den finns i vitt också, och krispigt vitt slår ju oftast ut det mesta.
 
(Allt är ifrån nelly)
 
 
 

#lilleman

Finaste lille gosse!
"Moster" ska lära dig allt hon kan! ^^
 

#30 ?!?

Jag tror jag börjar få riktig åldersnoja.. Det känns som att man stått på samma plats och trampat i tio år! Fan, nu lär man ju hitta på nåt.... 
 
 
#sömnlösafunderingar

En liten, liten gosse... ♡

Det känns som om jag blivit moster igen!! Igår kväll strax före tio fick en av mina absolut närmaste och finaste väninnor en vacker liten gosse! Jag låg i sängen på jobbet med tårar i ögonen när jag fick se det lilla knytet på bild. För två dagar sedan satt hon hos oss och fikade, och vi planerade att fota henne och magen till helgen. Men tji fick vi allt!! Busgrabben tänkte visst komma ut innan dess, så vi blev utan bilder... :P ^^
 
Jag kan knappt bärga mig tills jag får hälsa på dem!! ❤️

Finally!!

Ååååh äntligen, äntligen, äntligen är det bokat!! Jag behöver verkligen detta... Och första veckan på semestern, så då har jag två/tre veckor kvar efteråt också!! Nu har jag något att försöka lägga fokus på när allt annat känns drygt... 






.:.



Just put the glass down



finaste missen...

Katter är bra djur.


Resultatet:

Ny (extra) sömnmedicin, glutenfri kost och 2x3 långtidsnålar i öronen blev resultatet av läkarbesöket.


Jahapp...

Fly fältet.

Varför har inte någon i vår släkt en sommarstuga?! Ett perfekt getaway-place att rymma till när man känner att man behöver det...
 
Jag ska då iaf ha en sommarstuga sen.
 
 

När det inte riktigt blir som man tänkt sig.

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle hamna i en sån här soppa igen. Jag hade lovat mig själv att inte göra det, men nu verkar det som att det blir så iallafall...
Jag trodde jag hade allt perfekt planerat; jobba, träna, ta körkort och plugga. Men när en grej tar för stor plats så hamnar något annat åt sidan, och jag får sån otrolig ångest över det.
 
Jobbet tar jättemycket energi... Jag är absolut jättetacksam över att ha en fast inkomst! Men det är tufft med heltid, och speciellt när det är såna stora förändringar på gång på jobbet. Och vissa ser en som sin bitch och man blir sittande med andras arbete. Visst, jag är lite bättre på vissa saker, men när jag hjälper till så vill jag inte höra sen att jag "bara lämnat" annat arbete till de andra... Jag kan inte göra allt.
 
Träningen blir av när jag orkar. That's it. Den här veckan blir det ingen träning alls (som jag tänkt det iaf) på gymmet, men å andra sidan så cyklar jag 1,5 mil om dagen. Det får räcka, för jag har inte orken till mer.
 
Körkortet, ja jag har kört lite. Men jag är lite rädd för att köra nu för jag är så jävla tankspridd och har jättesvårt att koncentrera mig på vad jag gör. Det är ju kanske inte så jättebra när man ska köra bil..? Men jag ska köra på lite lugnare ställen nu.
 
Plugget, ja det skulle jag ju göra när jag är ledig (som idag) och när jag jobbar natt. Jag är sjukt stressad över den här jävla matten. Usch fyfan, hade jag vetat hade jag tagit den på gymnasiet ändå. Men jag antar att det finns en mening med det mesta, så nu är det ju som det är. Det är bara upp till mig att läsa, så enkelt är det.
Men jag kanske måste flytta fram datum och räkna med att vara klar till jul. Fan va hemskt det låter men så är det...
 
Jag mår inte bra, och jag kan inte vara glad på riktigt.. Inte över någonting. Igår satt jag och kollade på resor för jag tänkte att jag skulle åka bort. Ensam. Men det blir nog inget med det, isåfall blir det spontant.
Jag ska (tack och lov) få träffa en läkare imorgon, hoppas man kan få någon slags reda i huvudet och kanske lite hjälp. Det är ingen fara med mig, det är bara jävligt drygt rent ut sagt att aldrig få känna glädje.
 
 
Jag ska sätta mig och kolla på mitt schema och försöka planera lite inför kommande vecka.
 
Hade gött