#ibiZa

Lördag:

På Lördagen var vi till Lidl och handlade. Det är superbra med Lidl här på ön, för det är lika billigt (om inte lite billigare) som hemma!
10 Corona, 12 Colaburkar, 6 Red Bull, Chips, Ostkrokar, 4 fryspizzor, nudlar, diskmedel och svampar, vindruvor, tomater, apelsiner, 5 liter vatten, iste, 1,5l drickyoghurt, 3 l apelsinjuice, pastasås, och pasta för 500kr. 

Sen stack vi till Ushuaia på ANTS. Ushuaia är ett lyxhotell som har konserter varje kväll med olika tema. Eftersom det är ett hotell så håller det inte på längre än till 24:00. 
På ANTS avslutade Technasia. Awesome!! 

Blev tatuerad

Myror... Överallt! Gigantiska dekorationer på hotellets ytterväggar.

Myror...

Myror på scen...

...och nät..

Stora scenen, Technasia och Uner.

Från terassen... Jättemycket folk!

#ibiza

Fredag:

I Fredags så landade vi på Ibiza vid 11-tiden och det var runt 30 grader och strålande sol! Man var bra pirrig i magen när man klev ut från flygplatsen och gick  mot transferbussen. 
Vår transfer gick på bara 15 minuter, jätteskönt! Pirret i magen höll i sig medan vi åkte förbi alla stora reklamplakat och hotellen Hard Rock Hotel och Ushuaia. Jag älskar verkligen den här ön! På riktigt..!!
Vi har valt samma hotell som förra året, läget är kanon längs stranden och inte alls särskilt dyrt. Bilder på hotellrummet lägger jag upp lite senare, internet här är dessvärre ingen hit.
Vi slängde in grejerna på hotellrummet och gick ut och köpte lite mat.
Lite senare på kvällen så hamnade vi på Suaras födelsedagsfest för Coyu, som höll till på Lips längs stranden.
Coyu har ett skivbolag (Suara) som skänker väldigt mycket av sina intäkter till välgörenhet för katter! De betalar veterinärvård till skadade strykarkatter och tar hand om dem och adopterar bort dem till snälla människor.
Hela Suara bygger på musik och katter. Ett kanonbra och roligt koncept! 
Vi var inte så många på festen förrän vid 23:00 då det började trilla in mer folk. 
Det delades ut masker och tygväskor, och jag köpte en liten ryggsäck och Mattias en tshirt. Den kvällen gick alla pengar oavkortat till katterna, så vi passade på att supporta..! 
Helt utslagna somnade vi på hotellet vid 01-snåret.... Vilken rivstart på semestern! :)

Lips solsängar på stranden. Suaras flagga är uppsatt för att markera festen!

Strandingången 

Coyu (födelsedagsbarnet) spelar skivor

Jag fick en kattmask!

Suaras kattflickor